Friss hírek

Ez év első Újhold Üzenete:  A Karma kereke tovább forog!

Holnap január 2-án 19:35 perckor a Nap és a Hold egészen szorosan kapaszkodnak, hogy még egyszer segítsenek megérteni Nékünk a SZER/ELEM és a VÁLTOZÁS fontosságát!

A Nap a férfi erő, a cselekvés, és a tűz energiája. A Hold a nőiség, a változás, a mágia, az ŐSANYASÁG, hazánk, házunk, múltunk, gyökerünk és a történelmünk megismerését szimbolizálja.

A szer/elem, a gyerek és a kreatív házban bújnak össze, hogy számot adjanak a Karma Urának. A helyszín is beszédes, hiszen ez asztrológiailag a Bak jegyében, a Nyilas, a Sas, és a Lant csillagképénél ÜZEN!

A Bak jegye szigorú, csak lépésről-lépésre enged szárnyalni a Turul madár hátán. Megtettél mindent a szerelmedért? Képes voltál, vagy képes vagy változni? Elsősorban lelkileg! A Vénusz a szer/elem principiuma visszafelé halad az Istennő Birodalmába. Segítséget kérve. Szorosan fogja Plútó bolygója a MÚZSA asszony kezét. Nem engedi, hogy ne transzformáljátok át, a szerelmeteket ÉGI FÉNNYÉ!

De ha mégsem teszitek, levisznek Benneteket a Hádész birodalmába. Egy óriási transzformáló, átalakító erőt alkalmazva.

Ha megléped azokat a változásokat, amik Istenanyánk és Napatyánk kér tőletek, akkor meghallhatjátok az Égi Hárfa muzsikáját, ami a Lant csillagképen, a Vega csillaga pendít meg a szívetekben.

Mély fájdalmas karmikus törlesztés időszaka van. A Szaturnusz a helyén van, és próbál téged arra inspirálni, hogy a legszebb, legmagasztosabb emberi érzést éld meg. Amit úgy hívnak földi nyelven SZER/ELEM!

A Merkúr is itt van a karma házában együtt állva, a Szaturnusszal.

Értsd meg, itt már nincs haladék! Vagy mélyen meghajtod Kedvesed, és a Teremtő előtt a térded és a fejed, akkor minden bizonnyal megéled a CSODÁT a pároddal,

de az is lehet, hogy most fogsz találkozni, karmikus törlesztésként az előző életedből felbukkanó Társaddal!

A Karma Ura kegyes, és igazságos! Nincs annál magasztosabb élmény, mint amikor rádöbbenünk, hogy óriási felismerést, tudást és bölcsességet adnak az Égiek.

Miért?

Mert a Jupiter és a Neptunusz a Halak uralkodó bolygója, a HELYÉN van!

A párkapcsolat, a külvilág  és a mágia házában ragyognak sejtelmesen.

Üzenik: Szeretni csak feltétel nélkül lehet a legmagasabb lelki és szellemi szinten.

Ehhez a mindent felforgató Uránusz, aki szintén visszafelé halad az Égi Hazába, rajta csücsül a Sorsfeladat tengelyén!

Ez csak tudatos, magas szellemi szinten lehet megélni.

Mindent megkaptunk hozzá! Erőt a cselekvéshez, és érzelmi változást. A szerelem planétája, a gyönyörű Vénusz azt sugallja, hogy keresed az igazi gyémántot, amit neked kell ragyogóvá csiszolni. A lelki mély megéléseken keresztül.

Az Égiek megint fogják a kezünket, és kérnek Bennünket: Tedd bele finom, puha tenyered Kedvesed tenyerébe. Meglátjátok, együtt sokkal szebb és boldogabb az ÉLET!

Mai Szépség Recept:

“A férfinak a napszerű igazságkeresés, és a marsikus valóra váltás, a nőnek a holdi jóság és a vénuszi szépség a legfőbb értéke.”

Legyünk áldottak és szer/elmesek, ez új esztendőben is!

Szeretettel Edit/Anahario, aki azt tanulta a Tanítóitól, hogy a csillagos égen rend van. Minden pillanat más és más! A Jóslás, amit oly sokan próbálnak elmondani, elveszi a fejlődést az életünktől!

Hogy mi lesz 2022-ben? Az amit tavaly elvetettél!

Legyen erőnk, hitünk a Megszentelt feladatunkat magas szinten megélni!

 

Szalók Edit

Csillagbölcsész és Természetgyógyász

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük