Friss hírek

Dr. Fülöp László, agrármérnök, kutató biológus mesélt nekem jövőbeli terveiről, valamint arról honnan is indult….

A Bakonyban töltöttem gyermekkoromat, nagyszüleim neveltek, édesapámat korán elveszítettem. Lándzsás nemesség élt itt, ki saját lobogója alatt mehetett a harcba, bár én a csatába vonulást nem tartom kitüntetésnek. Elég militáris nevelést kaptak ott az ifjak, gyakran abban élték ki szenvedélyüket, hogy harcban álltak egymással vagy a szomszédos közösséggel. Én, hogy a nagyszüleimnek segítsek, az agrár egyetemen folytattam tanulmányaimat, holott korábban országos biológiai versenyt nyertem, de mivel csak az agrár egyetem adott teljes ellátást és ösztöndíjat, emellett döntöttem. Önálló akartam lenni és fontosnak tartottam levenni a terhet nagyszüleim válláról.

Visszatekintve ez egy nagyon jó választás volt.

Igen, nagyon meghatározó része volt az életemnek. Ott nem foglalkozott senki tudományos diákköri tevékenységgel, én igen. Évente nyertem az országos bajnokságokat. Szerettek a tanárok és én is csak a tisztelet hangján szólhatok róluk. Mindig érdekelt az élet maga, az életfolyamatok, az élet keletkezése. 1968-ban építettem meg az első PI generátort, ami a világon az első volt.

 

Az egyetemi évek után mivel foglalkozott?

Kaposvárra kerültem az akkor feltörekvő fiatal egyetemre, ahol az egyetemi vezetés egy európai szintű egyetemet hozott létre 8-10 év alatt. Néhány cikkem, ami akkor megjelent, világelső volt, több nyelvre lefordították. Horn Artúr Professzor Úr járult hozzá, cikkeimet soron kívüli közlésre javasolta. A világ minden tájáról hívtak vendég előadónak, de maradtam. Később az EGI vezérigazgató helyettese lettem, ahol nagyon komoly lehetőségeim adódtak pénzügyileg is. Olyan kutatásokat irányíthattam, ami máig példaértékű.

Ha Magyarországon azokat a szellemi termékeket amik itt keletkeznek, felkarolnák állami szinten, akkor ez az ország egy dúsgazdag ország lehetne.  A fiatal generáció nagyon tehetséges, roppant büszke vagyok, hogy magyarnak születtem.

Bizakodó a jövőben?

Én azt gondolom, komoly gazdasági felemelkedés következik be Magyarországon. Akkora piacaink lesznek, el sem tudjuk képzelni, pláne most amikor egy mesterséges gazdasági válság van a világban. Mi a jövőnek építünk. Itt van pl. ez a talajkondicionáló ami azt biztosítja, hogy újra élővé váljon a talaj. Használat után az első év végére elindul a folyamat, a második év végére visszajönnek az életfunkciók a talajba. Jobb lesz a tápanyag-szolgáltató képessége. És itt vannak ezek a zöldségek és gyümölcsök az asztalon, több mint tíz éve, eredeti állapotban. Csak PI vízben, semmilyen tartósítószer és vegyszer nincs bennük. Persze a növények is talajkondícióval kezelt talajból származnak.

Milyen tervei vannak a jövőben?

Most fogunk telepíteni egy erdőt Dubajban, a sivatagban. Hisz a sivatag valamikor élő volt, mi most újra élővé fogjuk varázsolni, és mesterséges esőket fogunk előidézni. Ha itt sikerül erdőt telepítenünk, akkor ez bárhol lehetséges. Dubaj egy jó reklám lehet, valahogy arra jobban odafigyelnek az emberek. Mégis engem sokkal jobban érdekel Kiskunfélegyháza és környéke, ahol csekély a csapadék.  Valamint egy lényeges szempont, ha Dubajban sikerül az erdőtelepítés, a dilettánsok befejezhetik az uszítást, mert azzal semmit nem oldanak meg, sem azzal, hogy a szegényektől pénzt vonnak el, hogy a gazdagok által elkövetett ganéjságokat helyrehozzák. És ha ez nekünk sikerül, akkor nem hét milliárd embert tud eltartani a föld, hanem 25 milliárd embert. Nekem ezek a gépek már 15 éve működőképesek. Felhőt állítunk elő, a felhőből esőt. De nem ez a legnagyobb dolog amivel foglalkozunk,  csak fontos.

 

És mi lenne az?

A legnagyobb dolog, hogy olyan tiszta egészségvédő, teljes beltartalmi értékű zöldséget, gyümölcsöt és gabonaféléket állítsunk elő, ami nincs. Vagy például a külső és belső határhártya védelmére megalkottunk egy olyan táplálékot –nem élelmiszert!-, ami azoknak a védelmét fenntartja: ez a RÉ napraforgóolaj. Aminek tényleg olyan magas az E vitamin tartalma, mint amiről a többit hazudják. Sajnos a háttérhatalomnak nem érdeke egy egészséges társadalom. De innen üzenem nekik, a sötét oldal még sosem nyert, most sem fog.

 

Mondana valamit a PI vízről, miben más mint a többi víz?

Mikor megszületünk 96 százalékos a PI víz tartalmunk, mikor meghalunk 58 százalék. Ez az életfolyamat legalapvetőbb lépése, ezt kell megérteni.  A PI víz a tökéletes fizikai forma. A PI  víz megegyezik a teremtettel.  A többi víznek köze sincs ehhez. Nekünk nem új dolgokat kell felfedeznünk, a mi dolgunk, hogy megértsük a teremtés elveit. És használjuk. A PI vizet arra szántam, hogy az emberek kevésbé betegedjenek meg. Magyarországon már 800.000 ember fogyasztja, ezenkívül több országban is. Amilyen kitüntetést lehetett kapni, azt majdnem mindet megkaptam. De gyógyításra van egy koncentrátum, amivel súlyos betegségek gyógyíthatók.

 

Erről az orvosok miért nem beszélnek?

  • A BM kórházban kaptam engedélyt és támogatást a kísérletre, végstádiumból gyógyult betegek kerültek ki a belügyminisztériumból, a katonaságból, titkosszolgálatból. Ugyanakkor a gyógyszerkönyvi bejegyzést a termékem csak akkor kaphatta volna meg, ha elárulom hogyan készül. Mondván a tengeren túlon is meg tudják csinálni. Mondtam, a hülyék a túloldalon vannak. Én a munkámért nem kérek pénzt, azt megköszönni sem szabad.  Ez úgy működik, hogy az energiaszintünket megemeli, amivel egy hónap alatt helyreállítjuk azt, és a belénk kódolt rendszer elkezdi a hibát kijavítani. És azt gondolom, annál a gyógyításnál amit a Jóisten belénk teremtett, annál a gyógyításnál nincs magasabb rendű. Eldönthetjük melyik utat választjuk. Van aki mindenféle valláson keresztül találja meg a Jóistenhez vezető utat, és van aki a saját lelkébe néz….

Varga Krisztina

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük