Friss hírek

Afrikában minimális a korona vírus elleni oltottak száma, s érdekes módon a kontinensen szinten sehol sincs jelen a fertőzés.

Ezzel helyzetbe hozzák, gondolkodni kénytelenek azokat az emberek, akik hisznek benne, hogy az oltás segít a betegség megszüntetésében-írja a newstarget.com.

Az Associated Press arról számolt be, hogy Zimbabwében még maszkot sem hordanak, és az élet a régi megszokott kerékvágásban zajlik arrafelé. Van aki azzal viccelődik, hogy a maszk a zsebét védi, csak azért tartja magánál, mert különben nincs rá szükség. De a valóság az, hogy a rendőrséggel való konfrontálódás elkerülése miatt van nála, mondja, mert ők számon kérhetik-meséli egy helyi lakos.

Múlt héten Zimbabwében 33 esetben lett pozitív a tesztje az ott élőknek, de a kétes hírű PCR teszt eredményének valóságát szintén megkérdőjelezik. Korona vírusban nem halt meg senki.

Afrika nincs felszerelve olyan rengeteg oltóanyaggal, mint Európa és az Egyesült Államok, mégis eredményesebb a vírus elleni küzdelem, nyilatkozta Waffaa El-Sadr a Columbia Egyetem egészségügyi tanszékének vezetője.

Az állítólagos szakértők, értetlenül állnak a helyzet előtt, s nehezen akarják elfogadni, hogy összefüggés lehet az oltás és a megbetegedések, halálozások száma között.

A legfurcsább a történetben pedig az, hogy a korábban malária vagy ebola fertőzésen átesettek szervezetében pedig, érdekes módon kialakult a védettség a korona vírus ellen.

Agymosás, félelemkeltés, internet, tévé, kormányok akik hazugságokat terjesztenek, ez tartja életben az állítólagos vírust, írja a cikk szerzője. Ezen „vírushordozók” nélkül, az élet olyan lenne, mint 2020 előtt- teszi hozzá.

 

Forrás:

https://newstarget.com/2021-11-22-africa-6percent-vaccinated-covid-disappeared-scientists-baffled.html

Yahoo.com

NaturalNews.com

Fordította: Sallak Kinga

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük