Friss hírek

CSILLAGOK FÉNYE RAGYOG REÁNK!

2020. január 1-én 5 bolygó és a Leszálló Holdcsomópont állt együtt, a Bak jegyében, a Kígyótartó kezében lévő Kígyó farkánál, a Nyilas, a Sas, és a Lant csillagképeknél.

Az itt ragyogó bolygók a Tejúton, az Isten/Istennő birodalmában voltak!  Ezek az együttállások a mostani életünk előhangjaként rezegtek a lelkünkben.

Vegyük sorra, a bolygókat: A Merkúr az Istenek Hírnöke ÜZENT.

Ezekből a nehéz, általunk évek óta megteremtett életeseményekből, csak magas szellemi tudás birtokában tudunk kikerülni.

A Merkúr együtt állt a bölcsesség planétájával, a Jupiterrel, ami egyébként a Nyilas csillagkép uralkodó bolygója. A magyarság letért eredeti küldetéséről.  A Leszálló Holdcsomópont is szorosan, sejtelmesen ÜZENT. Le kell mennetek az alvilág bugyrába. Miért? Mert csak a szenvedésen keresztül lehet átégni!  Nap Atyánk világított, és arra sarkalt bennünket, hogy cselekedjük is meg.

A Szaturnusz a szigorú rendőrfőnök, a karma ura találkozott a Plútóval. Szorosan fogták egymás kezét. A Szaturnusz a halál ura, míg a Plútó az óriási transzformáló erejével próbált ÜZENNI nékünk. Mit? Ha nem változtok, mindent elpusztítok az életetekben.  Ezek a bolygók a X. házban, a SORSFELADAT házában voltak. Azt tudjuk, hogy a Sorsfeladatot megélni magas szellemi szinten igen nehéz. Ha egyáltalán

ismerjük, hogy mi a Sorsfeladatunk.  Ebben az életben kell megtennünk azokat a lépéseket, amiket kikövetelnek az Égiek.

Itt már nincs haladék!

Szakrális felemelkedettséggel lehet ebből a káoszból rendet teremteni. De azt tudjuk, hogy csak lépésről-lépésre engednek haladni.

A Bak jegye, szigorú. Hatalmas kőóriásokat kell elgurítanunk, és szakrális Nap templomokat építeni, úgy mint Őseink!

Az UTAT mutatják az Égiek! Hol van a Te szakrális Nap templomod?  Ha a szívedben él, és ragyog a külvilág felé, akkor minden bizonnyal ki tudsz lépni, ebből a nagyon nehéz helyzetből.

Őseink még tudták, élték, a Napfordulók Üzeneteit.

A mostani Téli Napfordulón 2021. december 21-én 22:53 perckor lépi át a Nap, a Bak jegyének 0 fokát. Megszületik a FÉNY! És hamarosan Jézus Urunk!

Mindig nagy Üzenete volt ezeknek a pillanatoknak. Különösen most nagyon erős energiákat küldenek az Égiek!

Át tudod lépni a FÉNY küszöbét az életedben?

„Nincs olyan életfeladatunk és sorsmunkánk, amihez ne lenne meg a szükséges energiánk! Csillagaink, az Égi Törvény hordozóiként, – azt velünk megismertetve – segítenek!  Minden egyes csillag a szeretet Üzenetét sugározza!”

Boldog/abb, emberibb, fénnyel telibb, Új Esztendőt kívánok Mindannyiunknak!

 

 

      Szalók Edit

csillagleső, és boldog

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük