Friss hírek

Tevékenységüket a kezdetektől fogva figyelemmel kísérem, és munkájukat, melyet a közösségek szervezésében, felvilágosításában végeznek, nagy tiszteletben tartom.
   Tisztában vagyok azzal, hogy amit ebben a levélben írni szeretnék, több ponton nem egyeztethető össze a szövetkezet irányelveivel, mégis bízom abban, hogy józan ítélőképességük felül fog emelkedni a dogmákon, és változtatások nélkül közzéteszik ezt az írást a Szövetkezet TV platformján, hiszen mindenkinek joga van az igazsághoz.
   Először úgy tűnhet majd, hogy a mag népéhez szólok, valójában azonban, mivel minden EGY, a Föld összes teremtményéhez, ami viszont kihatással van az egész világmindenségre is. Olyan fontos dolgokról lesz szó, melyek alapjaiban dönthetik meg a jelenlegi közfelfogást.

   Amikor Jézus egy lehetséges utat mutatott az embereknek, amely magasabb szintre emelhette volna őket, nem kérte, hogy kövessék, nem kérte, hogy higgyenek neki, csak megmutatta, hogy melyik út hová vezet, és lehetett választani. A választási lehetőség mindig megvan, de mivel nincs jó, és nincs rossz, minden döntés megfelelő.
   Erre alapozok, amikor néhány olyan alapinformációt adok közre, melyek eddig nem voltak “elérhetők”, de nagy mértékben segíthetik a továbblépést.
   Rögtön a dolgok közepébe vágva azzal kezdeném, hogy Jézus eredeti tanítása szerint (ami egyébként az egyik alkotmányhelyettesítő tétel) a föld azoknak az embereknek, állatoknak és növényeknek a közös tulajdona, akik arra a területre leszülettek, hogy az adott inkarnációjukban a maradék energiájukat (karmájukat) ott letölthessék.  A föld el nem adható, meg nem vásárolható.
   Ebből következően a föld nem a “szent” korona tulajdona, hiszen van egy magasabb szintű általános alapvetés, amely ezt felülírja.
   Másodsorban a “magyar állam” jelenleg is a “szent” korona uralma alatt van, hiszen vezetői mind a mai napig felesküdnek rá. Amikor őseink, akik szintén mi voltunk, megkötötték a vérszerződést, akkor megszegték az univerzum azon alaptörvényét, hogy minden EGY. Megosztást csináltak, amikor az ősi tudás szerint mindannyian EGY-TEST-VÉREK vagyunk. Ez a valódi turáni “átok”!  Ennel folyománya a vérszerződés megszegése, és ami utána következett. Őseink akkor egy olyan útra léptek, mely nem a felsőbb szintek felé, hanem egyre mélyebbre visz, hiszen a “szent” korona választásával csak tovább erősítették a megosztást, egyrészt más népek ellenében, másrészt az államon belül egy uralkodó és egy kizsákmányolt osztály létrehozásával. Ez tart a mai napig is.
   Amikor a “szent” koronát anno a mágusok elkészítették, akkorra már elveszítették azt az ősi tudásukat, amit magként eredetileg még birtokoltak, vagyis hogy semmilyen eszköz, semmilyen közvetítő nem kell ahhoz, hogy kapcsolatba léphessünk az EGY-gyel, amit itt tévesen istennek hívnak. Ha  a tudásuk akkorra már nem lett volna félrecsúszva, el sem készítették volna ezt az eszközt, hiszen a korona kettős lezárásával (körpánt, keresztpánt) nem hogy nem engedi át a felsőbb szintű tiszta tudást, hanem a kristályokba és képekbe bekódolt hamis információk és a ferde kereszt által el is torzítja a fentről érkező tiszta energiákat.
   Ezeket a tanításokat mindössze egy okból adom közre – hogy megadhassam a kódot ahhoz, hogy mindenki ki tudjon lépni ebből a 3D rendszerből, és ki tudjon nyitni a magasabb szintű dimenziók felé. A “szent” korona már “bizonyított” – ezt jól mutatja a jelenlegi helyzet is. A “koronavírus” már csak utolsó figyelmeztetés, hogy áttérjünk egy új vágányra, amely végre nem egyre lejjebb és lejjebb visz minket.
   Mivel valamennyien (nem csak a Föld bolygón) az alapenergia (EGY) részei vagyunk, Felsőbb Én-jeink által kapcsolódunk ehhez az energiamezőhöz, így képesek vagyunk saját magunk lehívni a magasabb szintű mag-tudást, mindenféle segédeszköz és közvetítő nélkül. Ez azonban csak úgy sikerülhet, ha szívünkkel megnyílunk a szeretet felé, beengedjük magunkba ezt a legmagasabb rezgésű energiát, EGY-gyé válunk vele, s ekkor rögtön meg fogjuk érteni, hogy mi is a valódi feladatunk itt a Földön. Ennyire EGYszerű!!!
   Tehát most is lehet választani. Vagy maradunk a korona, a hatalom gyűrűjének zsarnoksága alatt, hiszen az “ő” egyetlen feladata, hogy mindenkit tudatlanságban és elnyomásban tartson (csak így tud uralkodni rajtunk). Vagy pedig túllépünk a “szent” korona és a megosztó vallások dogmáin, és visszakapjuk azt az ősi tudást, amely valaha a mag népéé volt, s amit az idők folyamán fokozatosan elveszítettünk.
   Korona = megosztás, széthúzás, elnyomás, rabszolgaság, félelem, tudatlanság
   Mag-tudás = szeretet, EGY-gyé válás, szabadság, EGYségtudat
   Most újból kaptunk egy lehetőséget, hogy ősi tudásunkat visszaszerezhessük. Vajon élünk-e vele?
   Végezetül csak annyit szeretnék még kérni, hogy mindenki próbáljon beleérezni a fent leírtak energiájába, és csak azután döntsön.
   Köszönöm, hogy megadták nekem a lehetőséget a szólásra.
                                                         Tisztelettel,
                                                                                          Tóth Judit

2 thoughts on “Tóth Judit levele

  1. Sokféle színe, módja letséges a nemzetünk gyökértelenítésének. Nagyon remélem, sőt hiszek benne, hogy az efféle ferdeségek, bomlasztó vélemények nem tántorítják el a,, szövetkezetünket,, az egyenes igaz útról. Egyetértek azzal, hogy az ilyen árnyas vélemények is közlésre kerüljenek, mert rásegítenek a helyes úton maradásra. És ezen az úton két lábon kell járni, nem elég a,, koronát,, dobálózva fantazmagóriázni. Endre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük